Web usluge

Web dizajn

Izrada Vaših internetskih stranica po principu “ključ u ruke”. Od jednostavnih statičnih stranica do kompleksnih CMS sustava za samostalno održavanje i ažuriranje od strane korisnika.

Web hosting

Nudimo Vam tri hosting paketa na Windows platformi. BASIC, OPTIMAL i PROFESSIONAL. Razlikuju se po veličini i količini prometa, a vi odaberite koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Web aplikacije

CMS sustavi za unos vijesti, newsletteri, ankete, on line katalozi, on line prodaja nekretnina i sl… neki su od naših gotovih rješenja. Ukoliko želite web aplikaciju koju nemamo u ponudi – napravit ćemo je.

Software

U ponudi imamo specijalizirana rješenja za rad Pauk službe, Veleprodaju pića i Autoškole, a od desktop aplikacija izdvajamo POS Sector, proizvod tvrtke Luna.com I.T., čiji smo generalni zastupnik za Hrvatsku.

Izdvajamo

Jedinstveno rješenje za ekskluzivne restorane, barove, noćne klubove…

POS SECTOR je jedinstveno programsko riješenje za ugostiteljstvo. Program je napravljen za rad na touch screen tehnologiji, uz korištenje čitača magnetnih kartica je sve što je potreban za prirodan, brz i efikasan rad.

POS Sector

Riješenje za kompletno poslovanje autoškola

Poslovanje autoškole nikad nije bilo lakše uz našu aplikaciju. Vodite evidenciju Vaših kandidata, tečaja, voznog parka i dr.
Za zainteresirane korisnike nudimo 30 dana probnog rada.

Autoškola

Specijalizirano rješenje za tvrtke koje se bave premještanjem nepropisno parkiranih vozila

Brzo i jednostavno slanje zahtjeva putem Interneta. Jednostavno sučelje sa više nivoa pristupa. Za zainteresirane korisnike nudimo 30 dana probnog rada.

Pauk video nadzor